HTML

Giveaway újracimkézés

2007.01.12. 09:38 Bizi

Érdeklődéssel figyeltem a pár hónapja indult Giveawayoftheday kezdeményezését. Az ötlet lényege, hogy fizetős progikat egy napig ingyen elérhetővé tesznek. Ez jó a progi fejlesztőjének (reklám), jó a giweaway-nek és jó nekünk. Jó nekünk, ha épp olyan alkalmazást kínálnak, amire szükségünk van és eddig csak az ára miatt nem használtuk. A felhozatal elég vegyes volt, kezdve a screensaver-től a jegyzetkezelőn át videoavatarig minden. A fejlesztők honlapjait átnézve látszódott, hogy viszonylag kisszámú cég áll mögötte. Ez persze nem baj, ha elég széles a repertoárjuk.
Tegnap viszont meglepődtem kissé, ha jól emlékszem eddig is volt olyan, hogy egy progit újrabetettek, ami persze nem baj, egyébként is karácsonykörnyékén volt, amikor sokan lemaradhattak róla. Tehát meglepődtem, mert ismét egy már letölthetővé tett progit ajánlottak, csak épp más névvel és az ikonok átszerkesztésével... Insofta vs Doublesafety
Miért van erre szükség? Miért éri ez meg? Talán nem csatlakoznak elegen ehhez a kedvezményezéshez? De akkor is minek?!
Ha most volna kedvem és időm kiváncsiságból megnézném a giveaway és az eddigi progik honlapjának tulajdonosát :)
Végül is mindegy ez, remélem hosszabb távon is menni fog a business és sok érdekes progival halmoznak el minket.

Szólj hozzá!

Címkék: giveaway

A bejegyzés trackback címe:

https://nemoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr5427954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása