HTML

Skype hazugságvizsgáló

2006.12.21. 22:37 Bizi

Előrebocsátom a 3-as előtti verzióig feltétlen híve voltam a Skype-nak. Látszott, hogy odatették magukat a tervezők, minden funkciója, melyet naponta használunk a legaprólékosabban meg volt tervezve a kényelm és a használhatóság szempontjából.

Minap volt hír, hogy prémiumszolgáltatásként a közeljövőben elérhető lesz hozzá egy hazugságvizsgáló. Elsőre jó poénnak tünt, de aztán elgondolkodtam, hogy mennyien is használják a skype-ot (most épp: 6 712 685 user) illetve a távmunka és a voip elterjedésével mennyien használhatják munkaeszközként. Eddigi munkáim során találkoztam már egy-két ritka őrült és ritka osotba vezetővel, főnökkel. Félek el se tudom képzelni mi lehet a következménye, ha elterjed és olcsó lesz. Mennyi kisstílű gyanúsítgatás vagy épp védekezésre lehetőséget nem adó ki nem mondott ítélet lesz emiatt.

Brrr, kiver a veríték tőle.

Szólj hozzá!

Címkék: skype hazugságvizsgáló

A bejegyzés trackback címe:

https://nemoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr9923799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása